spletne aplikacije

programiranje po naročilu

Nudimo izdelavo zahtevnejših spletnih aplikacij, ki delujejo v tako imenovanih oblakih (clouds). Aplikacije so nameščene na spletnih strežnikih, dostop pa je omogočen preko spletnih brskalnikov (IE, Mozilla itd.). Velika prednost takih aplikacij je, da so dosegljive praktično iz vsakega računalnika, povezanega na splet. Razvoj in posodobitve potekajo na enem mestu, prav tako se navadno iz enega spletnega mesta izdeluje tudi varnostna kopija podatkov (v primeru pokvarjenega računalnika torej ne utrpimo nobene izgube podatkov).

bck

elektronsko poslovanje

Razvijamo spletno aplikacijo eBiz, ki vsebuje pripravo računov, predračunov in ponudb za storitveno dejavnost, ter pripravo in evidentiranje potnih nalogov. Stranka pridobi uporabniško geslo, si nastavi parametre in že lahko vnaša ter pripravlja račune. Aplikacija je zelo enostavna za uporabo, v povprečju jo uporabniki osvojijo v nekaj 10 minutah.

bck

spletna trgovina

S partnerskim podjetjem sodelujemo pri pripravi spletne trgovine v oblaku, kar pomeni, da za prodajo svojih izdelkov ne potrebujete ničesar drugega kot opise in fotografije izdelkov in že lahko pričnete s prodajo. Na našem sistemu trgovin vam enostavno dodelimo uporabniško geslo za administracijo ter vašo vsebino povežemo z domeno oz. poddomeno. Sistem je enostaven za uporabo in namenjen predvsem trgovcem, ki v svojem programu nimajo večjega števila artiklov; umetnikom, ki bi na ta način do prodaje svojih izdelkov prišli na cenovno dostopen način ter vseh, ki za spletno trgovino niso pripravljeni odšteti večje vsote denarja. Obračunava se mesečni najem v odvisnosti od števila prodajnih artiklov.

bck

namenske aplikacije

Razvijamo aplikacije za različne namene v proizvodnji, managementu ter potrebe v zobozdravstvu. Med drugimi smo razvili tudi manegment sistem za podjetje Elektronček, ki se uporablja na večih celinah. Sistem vsebuje kompleksno strukturo servisne dokumentacije, urejanje projektov ter ostalih aktivnosti, povezanih s proizvodnjo in prodajo artiklov. Sisteme lahko po potrebi povezujemo z obstoječimi sistemi, nudimo pa analizo, projektiranje in programiranje. V kolikor gre za kompleksne rešitve, se navadno povežemo s partnerji ter podizvajalci.

bck