spletne aplikacije

programiranje po naročilu

Nudimo izdelavo zahtevnejših spletnih aplikacij, ki delujejo v tako imenovanih oblakih (clouds). Aplikacije so nameščene na spletnih strežnikih, dostop pa je omogočen preko spletnih brskalnikov (IE, Mozilla itd.). Velika prednost takih aplikacij je, da so dosegljive praktično iz vsakega računalnika, povezanega na splet. Razvoj in posodobitve potekajo na enem mestu, prav tako se navadno iz enega spletnega mesta izdeluje tudi varnostna kopija podatkov (v primeru pokvarjenega računalnika torej ne utrpimo nobene izgube podatkov).

bck

spletna trgovina

Vse naše spletne trgovine so narejene po meri (custom made) in se tako popolnoma prilagajajo potrebam naročnikov. Cenovno dostopna trgovina je namenjena tudi manjšim podjetjem ali umetnikom, ki želijo svoja dela prodajati po spletu. V preteklosti smo namreč izdelali trgovino, ki ima v svojem katalogu le nekaj artiklov, pa tudi tako, ki se ponaša z več kot 30.000 artikli. Z veseljem vam pripravimo ponudbo.

bck

namenske aplikacije

Razvijamo aplikacije za različne namene v proizvodnji, managementu, marketingu itd. Med drugimi smo razvili tudi manegment sistem za podjetje Elektronček, ki se uporablja na večih celinah. Sistem vsebuje kompleksno strukturo servisne dokumentacije, urejanje projektov ter ostalih aktivnosti, povezanih s proizvodnjo in prodajo artiklov. Sisteme lahko po potrebi povezujemo z obstoječimi sistemi, nudimo pa analizo, projektiranje in programiranje. V kolikor gre za kompleksne rešitve, se navadno povežemo s partnerji ter podizvajalci.

bck